Rukometno EP 2012

VELIKA GLEDANOST

Poraz Hrvatske u BG Areni pratilo više od 1,3 milijuna gledatelja!

Subotnji dvoboj Hrvatske i Srbije u polufinalu Europskog rukometnog prvenstva u Beogradu na HRT-u je pratilo čak 31,9 posto opće populacije

Kao što je to bilo i za očekivati, polufinalna utakmica na rukometnom EP-u između Hrvatske i Srbije pobudila je veliku zainteresiranost gledatelja. Potvrđuje to i informacija s HRT-a da je prijenos susreta pratilo 1,3 milijuna ljudi!

S HRT-a kažu:

Prijenos rukometne utakmice između Hrvatske i Srbije na HRT-u bio je najgledaniji sadržaj na svim nacionalnim televizijama u petak kojega je pratilo rekordnih 1,3 milijuna gledatelja. Preliminarni neslužbeni rezultati gledanosti otkrili su dugo nezabilježenu gledanost na nekoj televiziji u Hrvatskoj, pa je tako jučerašnji dvoboj Hrvatske protiv Srbije na HRT-u pratilo čak 31,9 posto opće populacije (AMR), odnosno 1.327.338 ljudi!

Još su značajniji podaci o udjelu u gledanosti (SHR), koji je iznosio visokih 59,6 posto, što znači kako je gotovo 60 posto svih gledatelja koji su u terminu utakmice bili pred svojim malim ekranima pratilo HRT.

Utakmica je tijekom prijenosa probijala sve rekorde gledanosti, pa je tako najgledanija minuta, u 21:39 sati, imala gledanost od čak 35,6 posto na općoj populaciji (AMR).

Minuta najvećeg udjela (SHR) bila je u 21:32 sata, kada je udio dosegao 66,05 posto, što znači kako je prijenos tog događaja na HRT-u u tom trenutku pratilo čak dvije trećine svih gledatelja koji su bili pred svojim malim ekranima.

Visoku gledanost imala je i emisija poslije same utakmice, koju je pratilo 20 posto gledatelja (AMR), navode s državne televizije.
MAXtv Prva Liga

Cura i frajer dana

Djeca i internet
Lijepa naša
Sve o zemljama EU

Kalkulator za izračun plaće