Rukometno EP 2012

ZAOSTAO SUSTAV

EP: Ulaznice dostupne samo u Beogradu

Euforična hrvatska sportska javnost odbrojava dane do petka i polufinalnog nastupa rukometaša u Beogradu, ali zainteresiranima za odlazak u Srbiju organizatori su zakomplicirali zadatak

Odlukom organizatora EP-a u Srbiji ulaznice se neće naći u prodaji putem interneta. Za hrvatski kontingent se u Srbiji brine predstavnik Ulaznica.hr, ali glas iz Beograda nije zvučao zadovoljno.

'Željeli smo navijačima olakšati posao i omogućiti im osiguravanje ulaznica putem interneta, ali one će biti dostupne samo na prodajnim mjestima u Beogradu. Kako nama, tako i Nijemcima, Španjolcima... Šteta, to se lako moglo riješiti davno ranije', rekao je Vedran Majstorović netom nakon što je saznao razočaravajuću odluku.

Tako će ostati nemoguće već u Hrvatskoj osigurati ulaz na željeni sektor beogradske Arene te će navijači koji će prelaziti granicu u konačnici biti 'raštrkani' po dvorani. Možda se na licu mjesta organizira logično okupljanje navijača pod istom zastavom, ali ukoliko dvorana bude puna, to će biti jako teško izvedivo. Takva situacija otežava posao i policiji i osiguranju.
MAXtv Prva Liga

Cura i frajer dana

Djeca i internet
Lijepa naša
Sve o zemljama EU

Kalkulator za izračun plaće