POTPORA SINU BLAŽENKU

Lackovićev otac o sigurnosti u Srbiji

23.01.2012 u 15:58

Bionic
Reading

Nekoliko tisuća navijača je pohodilo prvu utakmicu Hrvatske u Novom Sadu, a među njima se našao i otac Blaženka Lackovića – Nikola

Blaženko Lacković igra u sjajnoj formi, a potporu dobiva i od svojeg oca koji se našao na tribinama uoči utakmice sa Španjolskom. Nikola Lacković je progovorio za srbijanske medije te je pohvalno pričao o atmosferi i sigurnosnom aspektu na rukometnom prvenstvu.

'Sve je odlično. Ne bih vjerovao nikome da mi je prije deset godina rekao kako ću u Novom Sadu sjediti najnormalnije u dresu hrvatske reprezentacije. Ali i to je moguće i dobro da je tako', rekao je Nikola za Večernje novosti, a jedina mu je zamjerka bila što nije u dvorani mogao popiti pivo.

Otac našeg dalekometnog šutera s optimizmom gleda na nastup Hrvatske na turniru i vjeruje kako će Golužini izabranici završiti u Beogradu, gdje se igraju utakmice za medalju.

'Nisam bio u vašem glavnom gradu 20 godina, ali sad sigurno stižem na polufinale. Bio sam u Beogradu u vojsci 1991. i odlazio sam na sve Zvezdine utakmice u pohodu na Europu. Eh, kakva je to bila momčad. Nije ni čudo što toliko volite Prosinečkog.'