Rukometno EP 2012

PROBLEMI, PROBLEMI

Danska i Poljska bitno oslabljene u Srbiji

Stigla je i službena potvrda iz poljskog rukometnog saveza da reprezentacija na Europsko prvenstvo u Srbiju stiže bitno oslabljena...

Osim već očekivano otpisanih Slawomira Szmala i Macina Lijewskog (ozljede), Poljaci neće moći računati na Tomasa Rosinskog, kao ni Bartholomewa Tomczaka. Rosinski (srednji vanjski) je uspješno podvrgnut operaciji kosti zapešća, te se neće na vrijeme stići oporaviti da barem u drugom krugu pomogne Poljskoj. Tomczak (lijevo krilo) je bio na najboljem putu oporavka od ozljede lakta, ali je stručni stožer, na čelu s Bogdanom Wentom, zaključio da nije 100 posto spreman i da bi najbolje bilo povesti nekoga tko to je.

Ni danski izbornik Ulrik Wilbek nije bio bolje sreće kod formiranja završnog popisa reprezentativaca za Euro. Najprije je Jesper Noddesbo morao otkazati nastup, a sada je i drugi iskusni pivot, Michael Knudsen, upitan za Srbiju. Prema izvještaju sa službene internetske stranice danskog saveza, Knudsen će putovati s reprezentacijom u Beograd, ali će eventualno nastupiti tek u drugom krugu. Sve ovisi o ozljedi lista i koliko će se ona zaliječiti do početka drugog kruga.
MAXtv Prva Liga

Cura i frajer dana

Djeca i internet
Lijepa naša
Sve o zemljama EU

Kalkulator za izračun plaće