Rukometno EP 2012

IDU TISUĆE LJUDI

Velika navijačka podrška našim rukometašima u Srbiji

Prvi veliki sportski događaj u novoj kalendarskoj godini koji će privući masovnu pozornost navijača bit će rukometni Euro u Srbiji koji počinje već ove nedjelje

Goluža i njegovi igrači o podršci ne moraju brinuti, prema dostupnim podacima, nijednu utakmicu u susjednoj Srbiji hrvatska rukometna reprezentacija ne bi trebala igrati pred manje od 500 svojih navijača.

'U prvom krugu u Vršcu očekujemo između 500 i 800 naših navijača, u drugom krugu u Novom Sadu vjerujemo da će ih biti više od tisuću, a plasiramo li se u završnicu, u Beogradu će biti najezda Hrvata', govori glasnogovornik rukometnog saveza Zlatko Škrinjar i najavljuje veliki navijački spektakl.

Njegove brojke potvrđuje i Vedran Majstorović koji koordinira prodaju putem stranice Ulaznice.hr, te hvali suradnju s organizatorima.

'Prvi pristigli kontingent smo rasprodali i brojke kojima barataju u Savezu su realne. Za prvi krug je otišlo po 500 ulaznica, a vjerujemo da će u dvoranu doći i nekoliko stotina Hrvata iz regije', kaže Majstorović i naglašava da se pregovara o dodatnom broju ulaznica:

'Interes postoji, a zasad je suradnja s organizatorima bila iznimno korektna. Tražili smo još ulaznica, čekamo odgovor i već u prvoj fazi dečke bi moglo bodriti više od 1.000 naših ljudi. Brojka će se kroz turnir povećavati, a mi ćemo, s obzirom na situaciju, vidjeti kako da dođemo do što većeg broja ulaznica.'

S ponosom se sjeća scene od dvije-tri tisuće Hrvata u Beču prije dvije godine te vjeruje da bi slična kulisa mogla biti i u beogradskoj areni u završnici.

'Dvorana je ogromna i uvjeren sam da bismo na raspolaganju imali oko tri tisuće ulaznica. Ako se momčad plasira u završnu fazu, lako je moguće da taj kontingent plane', nada se Majstorović.

Ulaznice kupljene putem spomenute stranice navijačima osiguravaju smještaj na istom dijelu tribine, epicentru bodrenja naših rukometaša u Srbiji.
MAXtv Prva Liga

Cura i frajer dana

Djeca i internet
Lijepa naša
Sve o zemljama EU

Kalkulator za izračun plaće