DOBRE VIJESTI

U Dinamu odahnuli, Sigali ne mora na operaciju

21.02.2017 u 15:50

Bionic
Reading

Argentinski branič Leonardo Sigali na utakmici Dinama i Slaven Belupa ozlijedio je koljeno. U prvom trenutku nije izgledalo dobro, na nosilima je iznesen s travnjaka, a trener Petev bio je uvjeren da ga je izgubio do kraja sezone...

Srećom, neizvjesnost na Maksimiru nije dugo trajala. Nakon dodatnih pregleda čini se kako će Leonardo Sigali pauzirati puno kraće nego što su svi predviđali. Sigali je u samoj završnici subotnje utakmice Dinama i Slaven Belupa nezgodno doskočio na nogu i na medicinskom je vozilu iznesen s terena. No, detaljni su pregledi pokazali da argentinski branič neće trebati ići na operaciju koljena.

'Obavili smo sve preglede i nakon magnetske rezonance pokazalo se da operativni zahvat neće biti potreban. To su svakako odlične vijesti za Sigalija i za sve nas. On će krenuti na fizikalnu terapiju i krećemo odmah s njegovom rehabilitacijom. Jedno će vrijeme hodati na štakama da ne opterećuje tu nogu i optimistični smo u vezi brzog procesa oporavka', potvrdio je za službenu stranicu GNK Dinama liječnik prve momčadi Ivica Smodek.

Zbog dobrih je vijesti sretan bio i trener 'modrih' Ivajlo Petev.

'Ovo su svakako dobre vijesti i daju nam vjeru i optimizam iako je s ozljedama uvijek riskantno. Drago nam je svima što se nije dogodila ona najgora moguća opcija i nadamo se da će Sigali brzo biti ponovno s nama', optimističan je glavni trener Ivajlo Petev.