NIŠTA OD POBJEDE

Hajduk jedva izbjegao potpunu blamažu u gradskom derbiju!

19.02.2017 u 19:01

Bionic
Reading

U posljednjoj utakmici 21. kola MAXtv Prve lige Split je na Parku Mladeži odigrao s Hajdukom 2:2 i tako gostima još jednom pomrsio račune, nakon što ih je izbacio i iz Kupa ove sezone,,

Hajduk predvođen novim trenerom Joanom Carrillom nadao se pobjedi na otvaranju proljetnog dijela MAXtv Prve lige, ali malo je falilo da doživi potpuni debakl. Protiv posljednje momčadi ljestvice već su bijeli izgubili ove sezone i ispali u četvrtfinalu Kupa, a ovaj put su tek u završnici uspjeli izbjeći poraz i osvojiti bod.

Bio je to susret u kojem nije bilo pregršt prilika, ali Split ih je sve do same završnice imao više, no Pešić, Dupovac i Jagić nisu uspjeli svladati Stipicu. Ipak, u 76. minuti domaći su došli na svoje, jer je nakon ubačaja Jovanovića Ivan Pešić konačno poentirao, a splitski crveni našli su se blizu senzacionalne pobjede.

Split - Hajduk, Pešić 76' Autor: YouTube

Hajduk je nakon primljenog pogotka konačno počeo igrati i nagrada je stigla u 82. minuti, kada je nakon ubačaja Vlašića Ante Erceg zabio glavom za 1:1.

Split - Hajduk, Erceg 82' Autor: YouTube

Do kraja susreta splitski bijeli su bili bliže pobjedi, a Tudor je glavom iz blizine pogodio gredu, no rezultat se nije mijenjao i ekipe su se morale zadovoljiti podjelom bodova.

Osvojenim bodom Hajduk se izjednačio s Osijekom na trećem mjestu, dok se Split izjednačio s Cibalijom na diobi pretposljednjeg.

Split - Hajduk, izjave trenera Autor: YouTube

MAXtv Prva liga, 21. kolo:

Split – Hajduk 1:1 (Pešić 76 / Erceg 82)

Split - Hajduk 1:1 (21. kolo 2016./17.), sažetak Autor: YouTube