VELIKA POBJEDA

Kek oduševljen: Ovo nisu ni moćnije generacije Rijeke uspjele!

19.02.2017 u 18:29

Bionic
Reading

Matjaž Kek izuzetno je zadovoljan nakon što je Rijeka preokretom svladala Osijek 3:2 te naglašava da ni moćnije generacije njegove momčadi nisu takve pobjede uspjele izboriti u Gradkom vrtu...

Rijeka ima razloga za zadovoljstvo ove nedjelje. Otvorila je proljetni dio MAXtv Prve lige velikom pobjedom u gostima kod Osijeka, zahvaljujući Franku Andrijaševiću koji je s dva gola u drugom dijelu sve preokrenuo i donio važna tri boda aktualnom lideru prvenstva.

'Mislim da je ovo prava reklama za MAXtv Prvu ligu, da smo već u prvom proljetnom kolu imali ovakvu utakmicu. Dvoboj s toliko preokreta jasno pokazuje da su igrala dva kvalitetna protivnika,' oduševljen je nakon susreta bio Matjaž Kek koji je također dodao:

'Igrači su pokazali karakter i nagradilo ih je na terenu. Naravno da je bilo teško, nisu sve naše linije još uigrane, ali mislim da smo odigrali izuzetno kvalitetno. Osijek je od nas tražio sve i mi smo dali sve što smo u ovom trenutku sposobni.'

Osijek - Rijeka, Andrijašević 85' Autor: YouTube

Rijeka je tako zadržala šest bodova prednosti ispred Dinama, no čekaju ju u nastavku prvenstva teška gostovanja kod Intera i Hajduka.

'Nismo pobjeđivali u Osijeku niti kad smo bili još moćniji, a oni slabiji, što potvrđuje koliko je ovo značajna pobjeda. No, već za tjedan dana nas čeka teško gostovanje kod Intera i takvih će biti svih 15 utakmica do kraja sezone,' zaključuje slovenski stručnjak.

Osijek - Rijeka, izjave trenera Autor: YouTube