GOTOVO JE...

Rijekin odgovor na dolazak Sammira u Dinamo

20.01.2017 u 16:59

Bionic
Reading

Dario Župarić novi je igrač HNK Rijeka. Župarić je u Rijeku stigao na posudbu iz Pescare u čijem je dresu odigrao 99 utakmica. Dario je u Rijeku stigao na godinu i pol dana uz mogućnost otkupa ugovora

'Presudila je moja želja da dođem u Rijeku i cijela priča oko kluba što se napravila u proteklih par godina', rekao je Dario Župarić na predstavljanju medijima.

'Tri sezone sam igrao u Pescari. Ušli smo u Serie A, klub je zatim doveo nekoliko iskusnijih igrača i dobivao sam manje prilika. Želio sam igrati, nije mi se sviđalo biti na klupi. Rijeku smatram korak naprijed, status kluba je jako narastao u proteklih nekoliko godina', dodao je Župarić.

Dobrodošlicu Dariju poželio je Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka. 'Dario s adaptacijom neće imati problema jer Dario poznaje mnoge suigrače u svlačionici. Želim mu da se bori za poziciju i u svakom segmentu doprinese klubu', rekao je Ivan Mance za nk-rijeka.hr.

'Dario je već neko vrijeme bio u fokusu Rijeke. Igrao je u Italiji, sada smo spletom sretnih okolnosti za nas uspjeli realizirati transfer. Prijelazni rok je u tijeku i sreća je da u Hrvatskoj traje nešto duže. Bilo nam je bitno riješiti stopersku poziciju, a pratimo još neke opcije', zaključio je Ivan Mance.