POVRATNIK U MAKSIMIR

Dinamo za lov na Rijeku doveo megapojačanje

19.01.2017 u 17:10

Bionic
Reading

Jorge Sammir Cruz Campos ponovno će zaigrati u dresu Dinama! Nakon tri godine Sammir se vraća u svoj Maksimir kao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s kineskim Jiangsu Sunning FC.

'Osjećam veliko veselje i ponos što ću ponovno nositi dres Dinama, kluba u kojem sam proveo najljepše dane karijere. Veselim se povratku u Maksimir i novim izazovima koji me čekaju', rekao Sammir koji će u subotu ujutro biti dio modre ekspedicije koja odlazi na drugi dio zimskih priprema u Tursku.

Sammir je u Dinamu proveo punih sedam godina (od 2007. do 2014.).

Od siječnja 2014. nastupao je španjolskog prvoligaša Getafe, kasnije za kineskog velikana Jiangsu Sunning FC te na posudbi za Hangzhou Greentown u Kini.

Povratku Sammira u Dinamo veseli se i trener Ivajlo Petev:

'Sretan sam što je klub doveo Sammira koji će svojom kvalitetom biti dimenzija više za Dinamo. Ima iskustvo više u odnosu na ono prije tri godine i veselim se njegovu dolasku', naglasio je trener Dinama, a slično mišljenje ima i glavni direktor kluba.

'Uložili smo veliki napor kako bi vratili Sammira u Dinamo i ponosni smo na ovaj posao. Ipak je riječ o najtrofejnijem igraču kluba kojem želimo dobrodošlicu u Maksimir', poručio je Tomislav Svetina

Svečano potpisivanje ugovora bit će u petak, 20. siječnja u 22.30 u Zračnoj luci Franje Tuđmana.