DINAMO NA POLJUDU

Jadna su vremena kada uoči derbija baš sve ovo zanima!

14.12.2016 u 11:04

Bionic
Reading

U subotu je na Poljudu (15 sati, Arenasport 3, MAXtv) na rasporedu najveći hrvatski derbi, utakmica Hajduka i Dinama. Poznati su i suci susreta koji je uvijek izazivao najviše pozornosti sportske javnosti

Jadna su vremena kada se uoči derbija umjesto o zvijezdama obje momčadi, njihovoj formi i bivšim ogledima piše o nogometnim sucima.

Da, upravo tako - odjednom je postalo važno tko sudi utakmicu, a ne kvaliteta igrača koji bi trebali istrčati na travnjak.

U posljednje vrijeme dogodilo se dosta sudačkih pogrešaka, a ljudi u crnom su se našli pod povećalom i jasno je da djelitelje pravde na Poljudu čeka neviđen pritisak.

Kako i gdje gledati MAXtv Prvu ligu?

Sve utakmice MAXtv Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Korisnici usluge MAXtv To Go (usluga web & mobile) također mogu gledati utakmice na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku njenog trajanja nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Secirat će im se i najmanja pogreška, a kamoli ako se dogodi neka kardinalna, ona koja će usmjeriti tijek utakmice.

Iz HNS-a su s danom zakašnjenja objavili da će taj težak zadatak pripasti Mariju Zebecu iz Cestice kod Varaždina. Pomoćnici su Tomislav Petrović iz Valpova, Miro Grgić i Dalibor Conjar iz Osijeka, Marko Matoc iz Zaprešića te Igor Pajač iz Svetog Ivana Zeline. Delegat je Ante Vučemilović iz Osijeka, a kontrolor Vlado Svilokos iz Siska.

Možemo samo poželjeti veliku utakmicu s dosta golova i sjajnih poteza, uz neprimjetne glavnog suca i njegovih pomoćnika.