GOLOVI U SUDAČKOJ NADOKNADI

U Hajduku ogorčeni suđenjem a Cibalia završila s osam igrača?!

10.12.2016 u 18:26

  • +12

19. kolo MAXtv Prve lige, HNK Cibalia - HNK Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Bionic
Reading

Splitski Hajduk golovima Futacsa u 91. i 93. minuti dvoboja, u vrijeme kada je Cibalia igrala s devet igrača, došao je do prokreta i pobjede 2:1

Neposredno nakon utakmice član Nadzornog odbora Hajduka Ante Šalinović rekao je:

'Ovo je lakrdija! Očito je da je Hajduk pokraden u prvom dijelu susreta te da je u drugom poluvremenu sudac pokušao utakmicu usmjeriti prema remiju, a našu momčad kartonima desetkovati uoči derbija protiv Dinama'.

'Hajduk ne želi sudjelovati u ovoj lakrdiji i poziva sve ostale klubove, uključujući Cibaliju, da dignu svoj glas protiv ovakvog stanja u hrvatskom nogometu', rekao je Ante Šalinović za 24 sata

Prvotimci Hajduka Hamza, Futacs i Jefferson propustit će derbi protiv Dinama koji se 17. prosinca u 15 sati igra na Poljudu.


Barry i Futacs su u susretu protiv Cibalije, u kojem su hajdukovci slavili nakon velikog preokreta u sudačkoj nadoknadi, dobili treće žute kartone, dok je Jefferson isključen nakon naguravanja u posljednjim trenucima utakmice.

Trener Joan Carrillo neće moći računati na trojicu startera iz Vinkovaca sljedećeg vikenda kada je na rasporedu najveći hrvatski derbi.