PREGOVORI ZAPELI

Dinamo ne pristaje na Eduardove uvjete

09.12.2016 u 12:46

Bionic
Reading

I dok Ivajlo Petev muku muči s napadačima, Dinamovi čelnici nadali se da će u zimskom prijelaznom roku u 'modru' svlačionicu dovesti bivšeg ljubimca navijača - Eduarda da Silvu

Bivši napadač Dinama, ali i hrvatske reprezentacije od koje se oprostio nakon SP-a 2014. u Brazilu, Eduardo da Silva, trebao je ove zime stići u Dinamo i 'pokrpati rupe' u napadačkom dijelu zagrebačke momčadi.

Međutim, kako Sportske novosti prenose, od transfera ipak neće biti ništa jer dvije se strane nisu uspjele dogovoriti oko detalja ugovora, ili konkretnije - oko visine novčanog dijela ugovora.

Prema pisanju istog izvora, Eduardo da Silva traži milijun eura, a u Dinamu su spremni izdvojiti 250.000 eura manje.

Sastanak je održan u Londonu, a na njemu su 'modri' ponudili Eduardu ugovor 'godinu plus godinu', te 750.000 eura godišnje plus bonusi, koji su mu mogli donijeti ukupno oko milijun eura.

Međutim, Eduardo i njegovi zastupnici nisu pristali na varijabilnu cifru, već su tražili fiksnih iznos, a Dinamo na to nije želio pristati. Prema tome, razgovori su očito završeni a Eduardo ovoga zimskog prijelaznog roka neće doći u Dinamo.

Cijeli članak pročitajte OVDJE