AGONIJA 'HRPE BETONA'

Bandić o Maksimiru; Dinamovcima se ovo nikako neće svidjeti

28.10.2016 u 20:20

Bionic
Reading

Maksimirski stadion već je dugi niz godina veliki problem grada Zagreba i Dinama koji ga koristi, a gradonačelnik Milan Bandić nema lijepe vijesti za one koji misle da će se nešto promijeniti nabolje

Toliko toga je napisano i izgovoreno o maksimirskom stadionu, no hrpa betona je ostala hrpa betona. Nisu pomogla ni povremena uljepšavanja, ni ulupani silni milijunski iznosi posljednjih 20 godina.

Posljednjih tjedana opet je postala aktualna izgradnja novog Maksimira ili drastično preuređenje, no te obećavajuće najave koje su razveselile navijače Dinama i ljude u klubu, očigledno se neće ostvariti. Barem ne u tolikoj mjeri u kojoj se priželjkuje.

'Nakon Nove godine krenut ćemo u građevinske zahvate na sjevernoj tribini, to je naš prioritet. Ispod te tribine ima tisuća i tisuća kvadrata prostora, taj prostor mora biti iskorišten. Vrijeme je da koka počne nesti jaja, da taj stadion krene donositi novac. Ti prostori ispod sjeverne tribine bit će osposobljeni. Ostalo? Pa, travnjak je super, svjetla svijetle, utakmice se igraju...' rekao je Bandić za Sportske novosti.

Znači, ništa od kompletno natkrivenog stadiona, ni Zapad, ni Istok, ni Jug ne bi dobili krov, samo Sjever.

Agonija maksimirskog stadiona tako će se nastaviti i čekati bolja vremena.

Cijeli članak pročitajte OVDJE