DOMAĆIN ODUŠEVIO

Spasili se blamaže: Dinamo uz mnogo sreće izbacio Bjelovar!

25.10.2016 u 16:44

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama pobijedili su Bjelovar u zanimljivoj utakmici osmine finala hrvatskog Kupa rezultatom 2:1, zahvaljujući golovima Šituma i Ćorića, a domaćin je pogodio čak dvije grede...

'Modri' ovo utorka nisu odigrali utakmicu za pamćenje u Bjelovaru, no ipak su prošli u četvrtfinale hrvatskog nogometnog Kupa, zahvaljujući minimalnoj pobjedi protiv trećeligaša.

Domaćin ima za čime žaliti u ovoj utakmici, jer su dva krasna udarca Orača i Rajića već savladali Šempera, ali su oba odsjela na gredi i odbili se nazad u polje. Tko zna kako bi susret završio da je jedan od tih udaraca završio u mreži.

'Modri' su doduše imali više izrazitih pilika i Dinko Gavranović na golu Bjelovara morao se istaknuti s nekoliko odličnih obrana kako bi niželigaš ostao u utakmici. No, Dinamo je ovaj put zaista bio miljenik sreće, a udarac Marija Šituma od bloka se u 14. minuti nezgodno odbio, prevario Gavranovića i završio u mreži.

Kada je Ćorić u 71. minuti krasnim udarcem u suprotni lijevi kut udvostručio prednost gostiju, činilo se da je sve gotovo, ali Jaković je u 80. minuti pospremio jednu odbijenu loptu iza Šempera i vratio neizvjesnost.

U završnici Bjelovar ipak nije imao snage izboriti produžetak, a Rajić u zadnjim sekundama nije uspio zabiti iako je izbio sam pred Šempera. Dinamo je prošao dalje, no morat će u budućnosti igrati puno bolje ako želi obraniti naslov pobjednika ovog natjecanja...

U četvrtfinale Kupa prošao je i Slaven Belupo koji je 1:0 slavio u gostima kod Novigrada

Hrvatski Kup, osmina finala

Bjelovar – Dinamo 1:2 (Jaković 80 / Šitum 14, Ćorić 71)