LIVAKOVIĆ ODLIČAN

Jedna odluka novog trenera Dinama bila je pun pogodak!

03.10.2016 u 10:49

Bionic
Reading

Ivajlo Petev debitirao je na klupi Dinama ove nedjelje u derbiju protiv Hajduka, a momčad je značajno izmijenio u odnosu na svog prethodnika Zlatka Kranjčara. Uvođenje Dominika Livakovića na gol bila je najbolja odluka koju je donio...

Bugarski stručnjak započeo je svoju 'modru' avanturu domaćim remijem s Hajdukom, što nije katastrofalan rezultat, ali definitivno ne zadovoljava navijače niti upravu.

Pred Ivajlom Petevom mnogo je posla čega je i sam svjestan, a već u prvoj utakmici pokazao je da je spreman mijenjati hijerarhiju u momčadi. Naime, u napad se vratio Armin Hodžić kojeg Kranjčar nije pretjerano cijenio, a u veznoj liniji je zaigrao Machado. U obrani je Gordon Schildenfeld sjeo na klupu, a stopere su igrali Sigali i Benković. Ante Ćorić nije dobio niti minute i morat će se dokazati treneru ako želi igrati, unatoč tome što je na glasu kao trenutno najveći talent 'modrih'.

Puno je toga Petev mijenjao, no definitivno najbolja odluka bila mu je promjena na golu. Dominik Livaković pokazao se kao puni pogodak u derbiju protiv Hajduka. Bio je siguran i miran tijekom cijelog susreta, a u 55. minuti krasnom je obranom zaustavio udarac Hamze.

Mladi 18-godišnji Adrian Šemper možda je budućnost Dinama, ali tri godine stariji Livaković je sadašnjost i to je potvrdio kad je bilo najvažnije. Iskustvo je već stekao branivši za Zagreb i Petev je donio dobru odluku što ga je gurnuo u prvi plan. Sada Bugaru preostaje posložiti ostatak momčadi, što će biti teži dio posla...