OBRAĆANJE JAVNOSTI

Evo što kaže prvi čovjek Cibalije na priče o financijskom slomu

26.09.2016 u 21:46

Bionic
Reading

HNK Cibalia je u velikim financijskim problemima pa se povodom toga javnosti obratio predsjednik vinkovačkog prvoligaša Miroslav Gagro

Nije tajna da situacija u Cibaliji nije dobra. Nogometni sindikat je već upozorio kako igračima prijeti da postanu socijalni slučajevi, trener Stanko Mršić otkrio kako se vinkovačkim nogometašima kasni mjesecima s plaćama pa nemaju ni za kruh, a čak se spominjala i mogućnost stečaja.

Napokon je pred novinare stao i prvi čovjek kluba Miroslav Gagro koji je demantirao da je klub pred stečajem i da igrači nisu dobili plaću mjesecima.

'Nije točno da igrači nisu dobili šest-sedam plaća. Imamo 13 igrača koji su došli prije dva mjeseca. Plaću za osmi mjesec po ugovoru moram dati do 30. rujna', izjavio je Gagro koji je govorio kako je tijekom današnjeg dana (ponedjeljka) igračima podijeljen dio novca.

'Od Pescare smo naplatili dio duga, do sada smo naplatili 176 tisuća eura. Nogometni savez će na osnovi plasmana našeg prvaka u Ligu prvaka uplatiti oko tri milijuna kuna. S tim novcem i ostatkom od Pescare, ali i naporima Uprave i Nadzornog odbora, mogu zaključiti kako ćemo do 31. prosinca doći na nulu', dodao je, a prenosi Glas Slavonije

Inače, Gagro je izrazio nezadovoljstvo rezultatima i igrom momčadi pa je najavio sastanak s trenerom Stankom Mršićem.