ZAPAMTIT ĆE

Junak Rijeke protiv Dinama naučio važnu hrvatsku lekciju

20.09.2016 u 18:49

Bionic
Reading

Austrijanac Alexander Gorgon nakon dva pogotka u visokoj 5:2 pobjedi na Rujevici protiv Dinama naučio je što znači kad publika s tribina igraču viče 'javi se!'

Bivši igrač Austrije iz Beča možda se nije proslavio u prethodnom kolu protiv Cibalije, s obzirom da je kod 0:0 promašio penal u sudačkoj nadoknadi, no sve je to nadoknadio u velikom derbiju protiv Dinama.

Gorgon je bio jedan od junaka Rijeke u visokoj 5:2 pobjedi, a nakon dva postignuta pogotka Kek ga je izvadio iz igre i ispraćen je ovacijama publike koja mu je vikala 'javi se!'. Zbunjeni Austrijanac koji još ne vlada hrvatskim to je učinio tek na nagovor s klupe.

'Izašao sam i pomoćni trener Vjeko Miletić rekao mi je da se okrenem i pozdravim publiku jer me zovu. Sada znam što znači: Javi se,' prenosi službena stranica Rijeke izjavu Alexandera Gorgona od kojeg se mnogo očekuje ove sezone.

'Ovo je dobar start, ali sve je to tek početak sezone. Završili smo tek prvu četvrtinu prvenstva, čeka nas puno puno teškog posla. Prvenstvo je jako dugo. Vidjet ćemo što će budućnost donijeti. Ali zasad je odlično, ponosan sam na naš nastup protiv Dinama,' zaključio je veznjak koji će novu priliku za dokazivanje imati u MAXtv Prvoj ligi u nedjelju protiv Splita.