USPJEŠNO PRODAN

Hajduk izgubio Sušića: Više nije naš igrač!

29.08.2016 u 22:01

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni prvoligaš Hajduk objavio je u ponedjeljak kako veznjak reprezentacije Bosne i Hercegovine Tino Sven Sušić više nije njegov član

'Nakon četiri i pol godine Sušić se oprostio se od bijelog dresa u kojem je upisao 142 nastupa u službenim natjecanjima. Za Hajduk je postigao ukupno 30 zgoditaka u svim natjecanjima, a postao je i najbolji asistent s 26 asistencija. U trima utakmicama bio je i kapetan momčadi. Prošle sezone osvojio je Žutu majicu kao najbolji igrač Prve lige, a s Hajdukom je osvojio Kup u sezoni 2012./'13.

Tino, hvala Ti na svemu što si pružio u bijelom dresu i želimo Ti puno sreće u nastavku karijere!', stoji u priopćenju Hajduka.

Sušić je, nakon uzvratnog dvoboja 4. pretkola Europske lige u kojemu je Hajduk prošloga četvrtka ispao od Maccabija iz Tel Aviva nakon izvođenja 11-eraca, otputovao u Genk gdje bi trebao nastaviti karijeru. No, iz belgijskog kluba zasada nema potvrde o transferu koji se procjenjuje na dva milijuna eura.

Sušić je dvije godine svog juniorskog staža proveo upravo u Genku, od 2007. do 2009. godine, nakon čega je otišao u Standard iz Liegea iz kojega je 2012. došao u Hajduk.