NOVAC RUŠI PREPREKE?

Je li moguće da će Hajduk svoje najveće talente prodati Dinamu?

26.08.2016 u 23:01

Bionic
Reading

Najnovija glasina u hrvatskom nogometu glasi da Dinamo nudi 10 milijuna eura Hajduku za Nikolu Vlašića i Lovru Kalinića. Može li se ostvariti veliki transfer među ljutitim rivalima?

Kako tvrdi 24sata, velika želja Zdravka Mamića dovođenje je Nikole Vlašića u klub, a to bi se prema ovoj priči trebalo dogoditi 'u paketu' s golmanom Lovrom Kalinićem koji je ove zime neuspješno pokušao karijeru nastaviti u Aston Villi. Ostao je tada bez engleske radne dozovole.

Ova priča u teoriji ima smisla, jer Dinamu nakon Eduarda treba kvalitetan i pouzdan golman, a Vlašiću kojeg roditelji ne žele s 18 godina dati u inozemstvo vjerojatno bi bilo prihvatljivije karijeru nastaviti u kvalitetnijem hrvatskom klubu. Hajduku pak 10 milijuna eura teško da je ponuđeno u bilo kojoj drugoj kombinaciji ovog ljeta i dobro bi mu došao novac.

No, puno je tu još problema da bi se transfer realizirao. Ipak je Hajduk klub kojim upravljaju navijači, a njima bi pao mrak na oči kad bi im Dinamo pokupio najveće talente. 'Modri' također sigurno imaju i drugu opciju za potrošiti kvalitetno tako velik novac, jer Vlašić i Kalinić su dobri igrači, ali pitanje je koliko su u ovom trenutku potrebni 'modrima'. Veznjaka poput Vlašića u Maksimiru već ima.

Cijela priča ima pregršt 'rupa', ali u svakom slučaju barem imamo još jednu intrigantnu temu iz domaćeg nogometa o kojoj će se pisati sljedećih dana...