CICO UZEO METLU

Umjesto derbija s Hajdukom velika čistka u Dinamu

26.07.2016 u 11:06

Bionic
Reading

Dinamo je ove nedjelje trebao igrati derbi protiv Hajduka na Poljudu. Utakmica je odgođena zbog europskih obveza, a stanku je trener Zlatko Kranjčar iskoristio za čistku u svlačionici

Hrvatski prvak je velik izvoznik igrača. Posljednji unosan transfer dogodio se nedavno – Marko Pjaca je za 23 milijuna eura otišao u Juventus, prije njega klub je napustio Josip Brekalo, sprema se i odlazak Marka Roga, ali u Dinamovoj svlačionici i dalje vlada velika gužva jer 'modri' i kupuju.

Kranjčar na raspolaganju ima više od 30 igrača i to je previše bez obzira što Dinamo igra na tri fronte (prvenstvo, kup, Europa) i na svakoj ima visoke ambicije.

Zato nije ništa čudno to što je strateg 'modrih' Kranjčar odlučio uzeti metlu u ruke i riješiti se nekoliko igrača.

Prema pisanju portala goal.com, u drugu momčad Dinama prebačeni su Antonio Ježina, Zvonko Pamić i Dejan Radonjić, a kao što smo već spomenuli, blizu je transfer Roga (inozemstvo) te Franka Andrijaševića (Rijeka).

To nije sve - upitna je sudbina Livakovića, Muse, Taravela, Goncala, Pavičića, Gojaka, Šituma i Olma. Neki od njih možda zasluže da ostanu u svlačionici prve momčadi, neki će možda završiti u Dinamu 2 ili na posudbama, a neki će jednostavno morati napustiti Maksimir.