TEŠKO LJETO

Obruč se steže; što uopće u Dinamu mogu napraviti?

20.05.2016 u 13:06

Bionic
Reading

Dinamo je osvojio dvostruku krunu, a puno teži posao očekuje ga u ljetnom prijelaznom roku kako bi sačuvao šampionsku momčad na okupu i krenuo po plasman u skupine Lige prvaka

Prije tjedan dana hrvatski prvak napravio je još jedan milijunski transfer prodajom Josipa Brekala (17) u Wolfsburg. Nažalost, postalo je normalno da 'modri' ne mogu zadržati mlade talente, ponude koje od stranih klubova dolaze u Maksimirsku 128 često su nemoralne.

Odlazak Brekala najvjerojatnije neće biti jedini. Za Antu Ćorića zanimanje pokazuju brojni klubovi, a najčešće se spominju oni iz Engleske, jer oni mogu namiriti financijske apetite Dinama. Obruč se polako steže.

Tako se na Otoku pisalo da su za 19-godišnjeg Dinamovog ofenzivca u utrci Manchester City i Chelsea, a govorilo se i o ludoj cifri od 12 milijuna funti.

Sada se spominje još jedan div iz Premiershipa – Tottenham. Prema tvrdnjama Daily Maila treća momčad prvenstva promatrala je Ćorića, koji se ovih dana našao i na popisu kandidata za EURO, te bi ga rado vidjela u svojoj svlačionici. Englezi barataju sa novim iznosom od deset milijuna funti (13 milijuna eura).