KAKVA ŠTETA....

Ni Mamić ne može spriječiti: Realno je da Pjaca ode...

06.05.2016 u 21:48

  • +4

35. kolo MAXtv Prve HNL, NK Slaven Belupo - GNK Dinamo

Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec - Rogulja

Bionic
Reading

Dinamo je u Koprivnici, u prvoj utakmici 35. kola MAXtv prve lige s 3:0 svladao Slaven Belupo. S nova tri boda 'modri' su se zacementirali na vrhu tablice, ali su i pokazali suparniku što može očekivati u utorak u utakmici finala kupa u Osijeku

Trener Dinama Zoran Mamić ovako je vidio utakmicu i i sigurnu pobjedu Modrih u Koprivnici.

'Nakon pobjede od 3:0 kada trener kaže da ga boli glava onda nije dobro i malo je možda paradoksalno. Ipak, nisam zadovoljan kako smo danas igrali bez obzira na to što je igralo dosta igrača koji su inače manje igrali. Jako me ljutio nedostatak agresije, pristup nije bio kakav treba biti i boli me glava nakon utakmice', rekao je Dinamov trener pa nastavio:

'Sigurno da je u glavama igrača finale na pameti pa su danas pojedinci mislili da će biti lakše tako da sam siguran da nas u Osijeku čeka drugačija utakmica. Bolji Slaven i Dinamo… Naravno, ja ničime u svojoj izjavi nisam želio podcijeniti Slaven nego sam htio reći da kao momčad nismo bili dobri nego smo zabili golove na pojedinačnu kvalitetu', kaže Mamić pa još jednom hvali Marka Pjacu:


'On je svakako jedan od rijetkih koji su danas bili potpuno 'unutra', za njega nema izgubljene lopte i ima sjajan pristup, a kada je to tako onda te i lopta nagradi kao što je njega.

Trener Modrih je objasnio i odluku da kapetansku traku danas nosi Leonardo Sigali, a ne upravo Pjaca:

'Odlučio sam se za Sigalija iz par razloga. Prvo jer je stariji, a i realno je očekivati da Marko koji je u fantastičnoj formi ode iz Dinama. Naravno to ne znači da je nešto dogovoreno niti da ga želimo prodati, ali realno je da ćemo ga teško zadržati, a Leo će dulje ostati s nama pa sam u tom smjeru razmišljao'.

Trener Slaven Belupa Željko Kopić ovako je dvidio utakmicu.

'Sigurno da je Dinamo kvalitetnija momčad, dobili su utakmicu 3:0, čime su dokazali zašto su osvojili novi naslov prvaka, a na čemu im ja mogu samo čestitati. Što se Kupa tiče, svi znamo da nam šanse nisu prevelike, no dok utakmica ne završi, mi imamo pravo na svoj san i sigurno ćemo učiniti sve da budemo bolji nego u petak. Ovaj poraz nas nije demorlaizirao, već je dobra poruka za utorak i kako izvući još koji postotak da budemo bolji', završio je Kopić.