'BIJELI' NA VRHU

Kek nakon pobjede: Neka se svi ugledaju u Rijeku

12.02.2016 u 21:30

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke pobjedom 2:0 protiv Lokomotive krenuli su u drugi dio prvenstva. Tri boda i povratak na prvo mjesto na barem dva dana podignuo je atmosferu u momčadi.

'Očekivano teška utakmica, ali i zaslužena pobjeda jer smo golove postignuli u pravom trenutku. Čestike igračima, vrlo bitan pozitivan ulazak u sezone. Trebat će još neko vrijeme da se posložimo i zato je primaran bio rezultat', rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke.

Trener gostiju Sreten Ćuk bio je realan, pa je nakon odličnog ulaska u utakmicu ali i kasnije dva primljena gola čestitao suparniku.

'Kao što bi rekli, ostali smo bez pare u Lokomotivi. Vidio sam utakmicu kao što sam je i najavio. Rijeka je pretendent na prvo mjesto, Rijeka je favori i to je pokušala pokazati od samog početka. Mi smo adekvatno i hrabro odgovorili, pokazali da imamo kvalitetu izači iz tog famoznog bloka. Prve dvije priliek na utakmci bile su naše, a kada ih ti ne iskoristiš, iskoristit će Rijeka. Oni su znali kazniti nesmotrenost naše zadnje linije i  varatar, a Tomasov je dovoljno lukav da zna kako to kazniti', rekao je trener gostiju.

Naravno, nije bilo to sve što su treneri rekli, a ostatak izjava pogledajte u prilogu.