GAVRANOVIĆ NOVA SNAGA

Sanjaju naslov: Novi riječki trio 'uneredio' Slovence

03.02.2016 u 10:54

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke pobijedili su Rudar iz Velenja 5:0 u drugoj pripremnoj utakmici pred domaćom publikom. U dobroj predstavi Rijeka je stvorila niz prilika uz puno dobrih poteza koji su naišli na odobravanje publike

O dominaciji Rijeke, piše službena klupska stranica, svjedoči da je već nakon pola sata Rijeka vodila 3:0. Nakon početnog pokušaja Balaja glavom, riječki napadač u 14. minuti lijepo je potegnuo, ali ispriječila se greda. Uslijedio je pokušaj Roshija u 21. minuti, a tri minute kasnije Gavranović je sjajnom dugom loptom pronašao Roshija koji je pucao iz okreta, ali vratar Rudara je bio na mjestu.

U 26. minuti Gavranović je ponovo bio na sceni, a njegov prizeman ubačaj Balaj je petom sjajno pospremio u mrežu - 1:0!

Samo dvije minute kasnije Roshi je pobjegao obrani Rudara i nakon što je srušen s leđa sudac Linić pokazao je na bijelu točku. Gavranović, koji je cijelo prvo poluvrijeme publiku oduševljavao potezima, bio je siguran - 2:0.


Već u 32. minuti ponovo se promijenio rezultat na semaforu. Roshi je sjajno izbacio Balaja koji je ostao sam i mirno prebacio vratara - 3:0.

Četvrti gol stigao je u 52. minuti. Bertoša je lijepo ubacio, Kajević je najviše skočio i glavom pospremio loptu u mrežu - 4:0. U 58. minuti Roshi se odlično izborio na desnom boku, lijep ubačaj je stigao do Kajevića koji se našao sam na desetak metara, ali njegov pokušaj zaustavio je vratar Rudara. U 68. minuti Roshi je ponovo pobjegao obrani, sjurio se sam prema golu, ali lopta je otišla preko grede.

U 75. minuti stigao je i peti gol. Bajić je donio loptu pred kazneni prostor, te proigrao Rebernika koji je s 15-ak metara bio siguran - 5:0.

Gavranović dodaje, Balaj je precizan i Rijeka vodi. Prvi gol Slovencima na Rujevici...