ODLUKA U '5 DO 12'?

Kranjčarov menadžer progovorio o ponudama za svog igrača

26.01.2016 u 11:19

Bionic
Reading

Hoće li i gdje Niko Kranjčar nastaviti svoju nogometnu karijeru? U ovom trenutku ne zna ni njegov pravni savjetnik Emil Žgur

Otkad je ukrajinsku adresu zamijenio zagrebačkom, odnosno otkad mu je u kijevskom Dinamu uručena ispisnica, piše se o mogućem transferu bivšeg hrvatskog reprezentativca Nike Kranjčara, koji je posljednje minute u 'pravom' nogometu odigrao u svibnju 2015. godine, u dresu QPR-a.

Naravno, u ovom trenutku, dok Niko ne odluči 'izaći' u javnost i sâm priopćiti kakve su mu ambicije, teško je predviđati kako će se razvijati nogometna karijera ovog igrača profinjenog poteza. U godinama je koje mu jamče još barem dvije, tri sezone igranja na visokom nivou.

Međutim, nekoliko je puta bivši igrač Dinama, Hajduka, Portsmoutha, Tottenhama, Queens Park Rangersa i kijevskog Dinama - izjavljivao da se u hrvatsku ligu više ne želi vratiti. Dakle, i 'forsiranje' Nike Kranjčara kao pojačanja Rijeke - ispada kao priča u prazno.

No činjenica je da - osim praške Sparte - konkretnu ponudu nije dobio. Pa čak ni od bečkih klubova, iako se o tome pisalo proteklih dana.

'Pisalo se jest, ali moram biti iskren i reći kako Rapid nije poslao nikakvu ponudu. A što se HNL-a tiče, ne mogu apsolutno ništa reći. Nikakvih novosti. Međutim, nikad ne reci nikad. Ponekad se u pet minuta može promijeniti sve. Osim toga, mi smo dva puta - doslovce u pet minuta do ponoći - donosili odluke gdje će Niko igrati. Ali, ponavljam, ponekad maštate o jednome, a dogodi se drugo', izjavio je Emil Žgur

Praška Sparta očito nije bila dovoljno atraktivna vašem 'štićeniku'?

'Niko je rekao da želi igrati u adekvatnoj ligi, atraktivnijoj i jačoj nego što je češka. Ili ako već nije takva, onda da barem ponuda bude financijski isplativija. Međutim, Niki čak ni financijski uvjeti nisu važni, već razina natjecanja', pojasnio je Žgur, demantiravši napise kako Niko trenutačno trenira i radi u Zagrebu.

'Nije ni u Zagrebu, ali ni u Beču...'.