TUGA I RAZOČARANJE

Očaj kod Hajduka; evo što 'bili' misle o porazu na Maksimiru

06.12.2015 u 08:39

  • +27

GNK Dinamo - HNK Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj

Bionic
Reading

Hajduk se predstavio u odličnom izdanju na Maksimiru, ali se iz derbija protiv Dinama kući vratio bez ijednog boda. Sreća je 'bilima' okrenula leđa

Hajduk nije iskoristio par zicera kod 1:1, a zatim je u posljednjim sekundama sudačke nadoknade primio i drugi pogodak. Razočaranje u svlačionici gostujuće momčadi bilo je ogromno.

'Bili smo bolja momčad i ovo je već treća utakmica s Dinamom u godinu dana da primamo gol u zadnjim sekundama. Ispadamo naivni i mladi, ali vratit će nam Bog to već negdje. Vidjeli smo da možemo parirati Dinamu, ali najbolja utakmica je ona u kojoj pobijedite', rekao je Nikola Vlašić.

'Imali smo više šansi i morali smo neke realizirati. Kazna je stigla, to je staro pravilo. Moramo naporno i dalje raditi kako bismo ispravili nedostatke. Ne bi bilo čudo da smo uzeli tri boda, Bili smo sasvim blizu', govorio je Goran Milović.

'Sportska sreća nije bila našoj strani. Platili smo danak neiskustvu u zadnjem prekidu. Nismo se postavili kako treba. Sve se vidi na našim licima, utučen sam, razočaran i tužan. Ovakav poraz boli, no moramo se podignuti i da nam ovo bude dodatni motiv', rekao je Hrvoje Milić.