SUDAR NA MAKSIMIRU

Evo gdje možete gledati najveći hrvatski derbi Dinamo - Hajduk

05.12.2015 u 08:10

Bionic
Reading

U 19. kolu MAXtv Prve lige na Maksimiru u najvećem hrvatskom derbiju Dinamo dočekuje Hajduk. Izravan televizijski prijenos (15 sati) možete pratiti na kanalu Arenasporta 3 (MAXtv)

Prije velikog okršaja trenutačno drugo i treće momčadi prvenstva digle su se tenzije, jer je utakmica četvrtfinala Kupa između Intera i Dinama odgođena dok je Hajduk svoj dvoboj morao igrati pa će tako 'modri' dočekati odmorniji ligaški sraz.

'Mislim da je to suvišno komentirati. Ljudi iz Intera su sve rekli. Nazvao me gospodin Toplak i pitao bi li nam odgovaralo da odgodimo utakmicu Kupa, tada smo bili aktivni u Europi, analizirali smo i pristali na odgodu koja nam prije toga nije niti pala na pamet. Tko je podnio zahtjev je manje bitno kada smo se sve dogovorili prije toga', objasnio je trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić.

Kako i gdje sve gledati MAXtv Prvu ligu

Osim na MAXtv-u (Arenasport) utakmice Lige prvaka možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu utakmice gledati na svom mobilnom uređaju ako se u trenutku dok traje utakmica nalaze na putu. Više informacija potražite OVDJE.

Bilo je tijekom posljednjih dana dosta verbalnih sukoba, a evo što je u najavi rekao strateg 'bilih' Damir Burić koji se osvrnuo i na neke druge probleme.

'Ne zadovoljava nas bod u Maksimiru. Ne smeta me što iz Dinama dolaze podcjenjivačke poruke. Mene smeta to što smo sinoć na utakmicu Cedevite morali doći pod policjskom pratnjom. Zašto su takve tenzije i običaji, mi smo sasvim normalni. Jedva čekamo utakmicu, a ja ne mislim da će ona biti šlag na tortu naše dobre jeseni, nego samo jedna od etapa na našem kilometarskom putu.'