NEMA MIRA

Bijes s Poljuda; Dinamo rekao svoju stranu priče u kojoj on nije kriv

28.11.2015 u 11:16

Bionic
Reading

U hrvatskom nogometu nikada nema mira, a najviše je sukoba na relaciji Hajduk – Dinamo. S Poljuda opet dolazi ljutnja no izgleda da je tu maksimirski klub namanje kriv

Odgođena je utakmica četvrtfinala Kupa protiv zaprešićkog Intera. Kao razlog se prvo navodilo da 'modri' žele što spremnije dočekati hrvatski derbi protiv Hajduka (5. prosinca) te posljednje kolo Lige prvaka s Bayernom (9. prosinca) iako je hrvatski prvak izgubio sve šanse za proljeće u Europi.

Kup utakmica je tako prebačena za sljedeću godinu 10. veljače dok će se ostali parovi sučeliti ovaj prosinac (Zagreb – Hajduk i Slaven Belupo – Osijek je 2. prosinca, Lokomotiva – Rijeka je 8. prosinca).

Ta odgoda nije dobro sjela čelnicima na Poljudu koji su posebno ljuti na Inter, jer će tako zagrebačka momčad imati više vremena za predah uoči njihova okršaja u Maksimiru.

U Hajduku su se sigurno sjetili i jedne druge situacije. Naime, krajem kolovoza Hajduk je imao uzvratnu utakmicu pretkola Europske lige sa Slovanom iz Libereca (četvrtak, 27. kolovoza), a tri dana kasnije prvenstveni ogled u Zaprešiću (nedjelja). 'Bili' čak nisu tražili ni odgodu nego samo da se ligaški ogled pomakne za jedan dan u ponedjeljak.

U Interu su ih odbili te su čak poručili da im odgovara to što će Hajduk biti umorniji od Europe.

No, Dinamo je sada rekao svoju stranu priče. Odgodu je tražio Inter, a potvrdio je to i trener Zoran Mamić.

'Inter je bio taj koji je tražio odgodu, a nama to nije baš odgovaralo, no pristali smo.'