ISKRENA ISPOVIJEST

Dosta mu Mamića: Dinamov dragulj rekao sve i želi otići!

05.11.2015 u 22:00

Bionic
Reading

Ante Ćorić trebao je biti (barem bliža) budućnost kluba iz Maksimira, no kaže kako nije želio ući u menadžerske igre braće na vlasti i sada otvoreno traži odlazak iz kluba...

Ćorić je u tajnosti sazvao obraćanje novinarima i nakon svega zaključio: 'Sada sam 20 kila lakši, ovo sam morao izbaciti iz sebe.'

Poznata je priča o nogometnom putu danas 18-godišnjeg Dinamovog dragulja. 2009. Dinamo nije bio zaniteresiran za njegove usluge pa je razvoj nastavio u Salzburgu, no prije tri godine došao je u Dinamo i danas kaže.

'Dinamovac sam i oduvijek mi je bio san zaigrati za najdraži klub. 'Hodočastio' sam kao dijete na sjevernu tribinu i neizmjerno se veselio potpisu za Dinamo, ali danas se suočavam s realnošću i želim otići iz Dinama,' šokirao je okupljene Ćorić koji ove sezone ima vrlo slabu minutažu. Pogotovo u Europi, a mladić zna i razlog.


'Dugo su me nagovarali da potpišem novi ugovor i potpisao sam ga, ali problem je nastao kada sam odbio poslušati 'savjet' i kada sam potpisao za menadžersku agenciju po svom izboru. Od tada su počeli problemi i ignoriranje, od tada imam ovakav status,' jasan je mladić koji prvi otvoreno progovara o problemu koji se godinama u Maksimiru skriva pod tepih.

'Okrenuli su mi leđa i nitko ne želi pričati o mom statusu. Ne žele mi reći zbog čega ne igram, ali ako ne mogu ovdje - igrat ću negdje drugdje. U Dinamu mi očito nije suđeno,' prenosi goal.com dio Ćorićevog izlaganja koji će sigurno podići veliku buru u Dinamu.

Trener Mamić nedavno mu je poručio da se 'riješi suflera', sada je prilično jasno na što je točno mislio.

U Dinamu možeš biti i Maradona, uzalud ti je ako odabereš krivu agenciju