PRODUŽENI UGOVORI

Svladali su Arsenal, ali ovome se u Dinamu vesele još više!

18.09.2015 u 20:02

Bionic
Reading

Dinamo je prije nekoliko dana na otvaranju Lige prvaka dobio Arsenal, u subotu ih čeka derbi s Hajdukom na Poljudu, a 'najveći događaj tjedna' dogodio se u petak kada su u Plavom salonu petogodišnje ugovore s Dinamom potpisala dva domaća dečka – Domagoj Antolić i Josip Pivarić.

35 godina... Toliko godina zajedno Antolić i Pivarić nose dres najdražeg kluba. Naime, Antola je u Dinamo došao iz Ponikvi s 10 godina, a Piva je prvi put trčao Maksimirom već sa 6 godina: - Uf, davno je to bilo – rado se Josip prisjeća svojih prvih dana:

'Koliko su me puta samo roditelji vozili na stadion na treninge, utakmice i turnire... Evo, ovo mi je dvadeseta godina u Dinamu i moram priznati da mi je svaka sve ljepša. Krasan je ovo osjećaj, obožavam Dinamo, to je moj klub i presretan sam što sam potpisao novi ugovor i ostajem ovdje.

Dva domaća dečka, iz Gajnica i Zeline, prijatelji su otkada su se upoznali:

'Bilo je to u mlađim kategorijama, odmah smo postali prijatelji, ubrzo i cimeri i danas se također puno družimo; poslovno, ali i obiteljski i privatno',  priča o svom dugogodišnjem cimeru i prijatelju Antolić koji se nedavno vratio nakon višemjesečne ozljede i odmah se s kapetanskom trakom vratio tamo gdje mu je mjesto – na teren:

'Jako sam sretan što sam potpisao novi petogodišnji ugovor sa svojim Dinamom. Rođen sam u Zagrebu i kao svaki klinac sam maštao o tome da zaigram za Dinamo. Danas sam kapetan momčadi koja igra Ligu prvaka i koja je dobila Arsenal; teško je opisati koliko sam sretan i ponosan'.

Josip igra jednu od najboljih sezona u svojoj karijeri:

'Nemamo poraz već godinu i pol dana, osvojili smo duplu krunu, ušli u Ligu prvaka i neki dan dobili Arsenal. Može li bolje? Na osobnoj razini sam imao ozljedu nakon koje sam se brzo vratio još jači i rad i trud su mi se vratili golovima protiv Skenderbeua i sada Arsenala. Velim, presretan sam što ostajem u Dinamu još dugo'.

Simpatični i nerazdvojni dvojac na svim razinama, igračkim i ljudskim, izuzetno cijeni trener Zoran Mamić:

'Antola i Piva su nevjerojatni dečki i kvalitetni ljudi, a naravno da su i fantastični igrači. Uvijek pozitivni, sjajni za momčad i ekipu, pravi lideri... Igrači i ljudi kakve je gušt i privilegija imati u svlačionici. Oni su velika snaga ovog Dinama i jako smo sretni što će još dugo ostati tu gdje im je i mjesto: u njihovom najdražem klubu'.

Trener je zaista sve rekao pa preostaje tek još jednom čestitati obojici i zaželjeti im puno zdravlja i sreće. Za sve ostalo, kao i uvijek dosada, izborit će se sami.