NEDOVRŠENI POSAO...

Hajduk se rastao sa svojom velikom igračkom zvijezdom

03.09.2015 u 17:09

Bionic
Reading

Hajduk je službeno potvrdio rastanak s lanjskim zvučnim pojačanjem

Artem Milevski od danas više nije igrač Hajduka. Klub je, javljaju putem službene stranice, dogovorio sporazumni raskid ugovora s 30-godišnjim Ukrajincem.

'U razgovoru s Artemom dogovorili smo raskid ugovora, a rastanak je bio vrlo korektan. Razlog je taj što se klub odlučio na neke druge, mlađe igrače, a Milevski još ima ambiciju igrati,' kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Nekadašnji ukrajinski reprezentativac Artem Milevski je za Hajduk debitirao 16. kolovoza 2014. godine na Poljudu u pobjedi 6:0 protiv Zadra, a otad je upisao 27 nastupa u službenim utakmicama, te zabio tri gola.

U ovoj sezoni Milevski nije upisao nijedan nastup.

'Bez obzira na to što ugovor nažalost nije odrađen do kraja, s Hajdukom se rastajem u vrlo korektnim odnosima. Split, Hajduk i Torcida su obilježili jedan dio moje karijere i uvijek će ostati dio mene. Trinaest lijepih mjeseci sam proveo u gradu koji doslovno živi za svoj klub, stekao brojne prijatelje, puno toga nezaboravnog doživio. Zahvalan sam Hajduku što mi je dao priliku kad mi je bilo najteže u životu, trudio sam se maksimalno, želeći se odužiti svojim suigračima, klubu koji mi je pružio ruku, te navijačima koji zrače neizmjernom ljubavi,' emotivan je u Splitu popularni 'Mile viski' koji nastavlja...


'Nažalost, u drugom dijelu prošle sezone cijeloj momčadi nije išlo, mnogi treneri su se tijekom proljeća promijenili, a za vrijeme ljetne stanke momčad je doživjela golemu rekonstrukciju. Meni je uz sve to trebalo vremena za oporaviti se nakon vrlo neugodne ozljede koju sam dobio u svibnju,' kazao je Milevski te je zaključio:

'Odlazim iz Splita nedovršenog posla, ali ovo iskustvo igranja za Hajduk nikad ne bih promijenio. Želim treneru Damiru Buriću, kapetanu Goranu Miloviću i svim igračima puno sreće u nastavku sezone. Dio ekipe više neću biti, no neka znaju da će uvijek imati golemu potporu jednog vjernog navijača iz Ukrajine.'

Artemu zahvaljujemo na svemu i želimo mu puno sreće u nastavku karijere!