ZADNJI DAN PRIJELAZNOG ROKA

Dinamov branič odlazi u Celtic, 'modri' doveli dva potentna igrača

31.08.2015 u 09:45

Bionic
Reading

Iako je trener Zoran Mamić prošlog tjedna izjavio kako Dinamo do kraja prijelaznog roka neće ni kupovati ni prodavati igrače, nedjelja i ponedjeljak ipak su ponudili drtugačiju situaciju. Jozo Šimunović pred vratima je velikog Celtica, dok su za Dinamo potpisali Dominik Livaković i Damir Šovšić

Uoči početka skupina Lige prvaka i pred sam kraj prijelaznog roka Dinamo je dogovorio dolazak dva pojačanja: vratara Dominika Livakovića iz Zagreba i veznjaka Damira Šovšića iz Lokomotive!

'Ponosan sam i sretan što sam došao u Dinamo. Svi znamo o kakvom se klubu radi, što Dinamo znači u Hrvatskoj, ali i općenito Europi te sam jako sretan što ću biti dio tako velikog kluba', rekao je za službenu stranicu Dinama mladi Livaković dok je Šovšić dodao:

'Jako sam sretan što sam došao u Dinamo i to mi je golemi poticaj za nastavak rada. Radom i kvalitetnim igrama sam došao tu gdje sam danas, a znam da ću sada morati raditi još više kako bi se nametnuo u Dinamu. U Maksimiru su sve odlični igrači pa tako i u veznom redu, ali vjerujem u sebe i smatram da se mogu nametnuti i izboriti za minutažu'.

Modri će 20-godišnjeg Livakovića i 25-godišnjeg Šovšića, pojačanja iz gradskih rivala, službeno predstaviti u ponedjeljak u podne na konferenciji za medije.

No, njihov dolazak ostat će u sjeni odlaska Joze Šimunovića. Visoki branič trebao bi potpisati za Celtic, a visina transfera procjenjuje se na šest do sedam milijuna eura.