POBJEDA 'MODRIH' 3:0

Dinamo u 'drugoj brzini' do sigurne pobjede nad Belupom

29.08.2015 u 22:56

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama bez ikakvog problema došli su do sigurne 3:0 pobjede nad Slaven Belupom. S tri nova boda, Dinamo se vratio i na vrh tablice kojeg je kratko preuzeo Split

Iako su se gosti iz Koprivnice nadali da bi Dinamo mogao biti 'opijen' ulaskom u Ligu prvaka te 'umoran i prazan' nakon pobjede nad albanskim Skenderbeuom, to se nije dogodilo.

Jer Zoran Mamić ima širok igrački kadar, pa je Pjaci i Pivariću dodao svježe krvi, a prije svih Fernadeza i Henriqueza. Naravno, raspoložen je bio i Ante Ćorić, koji je još jednom dokazao svoje velike potencijale.

Dinamo je u vodstvo došao već na startu utakmice, kada je Paracki nespretno natrčao na jednu loptu i odbio je u mrežu svog golmana.


Krajem prvog dijela, Ćorić je lijepo ubacio s desne strane, Henriquez je visoko skočio i pogodio suprotni kut Rozmanova gola. I s tih 2:0 otišlo se na odmor.

U nastavku su gosti i dalje ostali 'blijedi', a zanimljivo prvi i jedini udarac prema Eduardu uputili su tek u 81. minuti kada je pucao Jambor

Zato su malobrojni Dinamovi navijači, kojih se skupilo niti tisuću, mogli zapljeskati Antoliću i njegovoj 'bombi' koja je odsjela na vratnici.

Konačnih 3:0 lijepim i odmjerenim uadrcem postavio je Rumunj Matel.


Pred nogometašima sada je kraća pauza zbog reprezentativnih obveza, a trener Mamić polako će se koncentrirati na prvi nastup u Ligi prvaka.