'BIRAJTE RIJEČI!'

Trenera Hajduka izbacilo iz takta novinarsko pitanje!

16.08.2015 u 11:43

Bionic
Reading

Damir Burić nije bio zadovoljan kada je na press konferenciji jedan novinar upotrijebio riječ 'kukavički' opisujući igru Hajduka s igračem više...

Rijeka i Hajduk odigrali su na Rujevici bez pogodaka, u susretu s dva crvena kartona i previše nervoze. Splićani su dugo imali igrača više no nisu to uspjeli iskoristiti pa su se na kraju morali zadovoljiti bodom.

Nakon utakmice na press konferenciji gostujući trener Damir Burić dobio je pitanje zašto je njegova momčad bila tako suzdržana s igračem više, uz epitet 'kukavički' od strane jednog novinara. Nije mu to dobro sjelo.


'Mislim da ste jedan jako loš epitet dali i mislim da se tako ne govori. To je bez respekta prema mojoj momčadi. Zato bih vas zamolio da sljedeći put birate riječi koje govorite,' odbrusio je strateg Hajduka, a zatim objasnio situaciju na terenu:

'Vi ne znate što smo se mi dogovorili u svlačinici. Mi smo se samo držali dogovora. Vi ne znate koliko smo utakmica odigrali i koliko smo spremni. Morate uzeti u obzir i stvari iz prošlosti.'

'Rijeka osim dominacije nije zapucala na gol. To je realitet,' zaključio je Burić i tako odgovorio na kritike.