SPORNI TRENUTAK DERBIJA

Kek ne može vjerovati: Kakav je to bio crveni karton!?

17.08.2015 u 21:57

Bionic
Reading

Matjaž Kek nije htio pretjerano detaljno komentirati suđenje u derbiju s Hajdukom, no rekao je da kad bi svaki start poput onog Moisesa bio kažnjen crvenim kartonom, obje momčadi ostale bi s petoricom na kraju utakmice...

Rijeka nije uspjela opravdati ulogu favorita i morala se zadovoljiti bodom na Rujevici protiv Hajduka. Ključan trenutak dogodio se za Riječane na samom početku utakmice, kada je crveni karton zbog građenja laktom zaradio Moises, a domaći strateg priznaje da mu je taj sporni detalj poremetio sve planove.

'Apsolutno nisam zadovoljan, jer sam htio pobjedu i sve smo napravili da bi dobili, ali mislim da je situacija u 16. minuti okrenula utakmicu u onom smjeru u kojem nismo željeli. Mi smo se strahovito potrošili, a kasnije kad smo bili 10 na 10 ponestalo nam je snage, a nekim igračima i srca da bi sve riješili u našu korist,' izjavio je Matjaž Kek nakon susreta pa dodao:

'Ne bih htio komentirati suđenje, ali ne znam je li to start za crveni karton. Ako bi ovako dijelili kartone, na kraju bi ekipe ostale 5 na 5.'

Trener Hajduka pak nije htio komentirati isključenje Velasqueza koje je također uzburkalo strasti i izjednačilo stanje na terenu.

'Što da vam kažem? Derbi, pun emocija. Kartone ne komentiramo, možemo komentirati igru,' rekao je Damir Burić koji vjeruje da je njegova ekipa odigrala dobro i imala lijepe prilike, ali nije potpuno nezadovoljan osvojenim bodom.