BURNO NA POLJUDU

Burić razočaran Hajdukom, u Slavenu tek žale!

02.08.2015 u 22:09

Bionic
Reading

Nakon 2:2 na Poljudu u 4. kolu MAXtv Prve lige treneri Hajduka i Slaven Belupa, Damir Burić i Željko Kopić nisu bili zadovoljni konačnim ishodom...

Hajduk i Slaven ne znaju za pobjedu nakon četiri kola domaćeg prvenstva. Imali su Koprivničani priliku to prekinuti na Poljudu, no prednost 2:0 na poluvremenu nije bila dovoljna za konačnu pobjedu.

'Očito ja i igrači nismo još na istim valnim duljinama, jer nogomet koji ja želim da Slaven igra je nogomet taktičke discipline i trke. Da smo takvi bili u drugom poluvremenu, mi bi ovu utakmicu dobili s više od dva razlike i to nam se na kraju osvetilo pa na kraju može biti zadovoljni bodom. Radimo previše gluposti da bismo pobjeđivali,' opisao je susret razočarani Željko Kopić koji dosta dobro vodi Slaven i nije izgubio niti na Kantridi niti na Poljudu.

Što se Hajduka tiče, europski umor ponovo je učinio svoje, a i momčad previše oscilira.

'Prvo poluvrijeme moramo što brže zaboraviti. U drugom smo pokazali bolju igru, ali sve u svemu nismo zadovoljni,' izjavio je Damir Burić pa dodao:

'Mi smo odigrali koliko je moguće. Vidjeli ste da su momci htjeli, željeli, ali smo napravili jednostavne greške u prvom poluvremenu iz kojih je protivnik zabio svoje golove i dobio na sigurnosti, a mi smo onda bili jako, jako loši.'

'Najviše nas sputava što smo odigrali utakmicu u četvrtak i sad moramo u nedjelju. Ne možemo se tek tako fizički dignuti, možda bi bilo bolje da sam promijenio više igrača. Nismo bili pravi večeras,' zaključio je Hajdukov strateg kojeg sljedeći četvrtak čeka novi obračun sa Stromgodsetom.