JEDAN OD POTEZA GODINE

Čudesni gol mladog 'dinamovca' hit u svjetskim medijima!

28.07.2015 u 09:55

Bionic
Reading

Fantastične škarice Armina Hodžića u pobjedi Dinama protiv Intera u subotu obišao je brojne svjetske medije, a mnogi ga najavljuju čak i kao kandidata za Fifinu nagradu Ferenc Puškaš...

Dinamo je Inter dobio s visokih 5:1 u Maksimiru, ali prvi pogodak bio je taj o kojem se najviše priča. Mladi 20-godišnji BH reprezentativac Armin Hodžić prekrasnim je škaricama načeo protivnika i trasirao put 'modrima' prema pobjedi.

'Kada smo ga uzeli iz Liverpoola vjerovali smo u njega, platili ozbiljan novac i drago mi je da pokazuje o kakvom se igraču radi, no to je tek početak. Jesam li vidio kada takav gol? Rijetko kada, stvarno rijetko i ovo je jedan od najspektakularnijih koje sam vidio', izjavio je nakon susreta Zoran Mamić.

Hodžićeve sjajne škarice nisu prošle nezapaženo ni u svjetskim okvirima. Brojni europski i južnoamerički mediji pišu o spektakularnom golu u Hrvatskoj te ga neki proglašavaju i kandidatom za Fifinu nagradu Ferenc Puškaš koju dobiva strijelac najljepšeg gola postignutog u kalendarskoj godini.


Ugledni ESPN također hvali Hodžićev gol i stavlja ga u krug kandidata za svoj izbor najboljih 10 golova godine.

To je tek početak? Bit će još ovakvih Hodžićevih golova? Nadajmo se da Zoran Mamić ima pravo...