NAVALA

Kao u dobra stara vremena u inat braći Mamić!

09.07.2015 u 17:43

Bionic
Reading

U nedjelju je najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka (Maksimir, 19 sati), a po svemu sudeći igrači obje momčadi istrčat će pred punim tribinama

I dok su izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić i trener Zoran Mamić u istražnom zatvoru, za utakmicu prvog kola MAXtv Prve lige između 'modrih' i 'bilih' vlada zanimanje kao iz starih dobrih vremena.

Iz maksimirskog kluba su također potvrdili kako prodaja ide odlično i napokon nas očekuje atmosfera kakvu najveća utakmica hrvatskog nogometa i zaslužuje.

'S obzirom na veliko zanimanje navijača, pozivamo sve da što ranije kupe svoje (godišnje) ulaznice, dođu na stadion i pomognu najdražem klubu da pobjedom otvori novu sezonu. Prvih dana prodaja ulaznica ide sjajno, cijelo vrijeme je red za kupnju ulaznica što samo potvrđuje veliki interes za derbi na otvaranju sezone. Hvala svima i vidimo se u nedjelju', poručili su iz Dinama.

Inače, posljednji derbiji u metropoli nisu privlačili mnogo gledatelja, no odjednom se sve promijenilo. Povratak su najavili Bad Blue Boysi, a Torcida dolazi s 30 autobusa.

Je li situacija s braćom Mamić razlog navale na derbi? Najbolje da to procijenite sami.