I TORCIDA NAJAVILA DOLAZAK

Bad Blue Boysi prkose Upravi; odlučili doći na derbi protiv Hajduka!

07.07.2015 u 14:21

Bionic
Reading

Ovog tjedna počinje nova sezona MAXtv Prve lige, a već prvo kolo nudi najveći hrvatski derbi - između Dinama i Hajduka (nedjelja, 12. srpnja, 19 sati - Arenasport 3). No, još uvijek je glavna tema razgovora među navijačima - uhićenje Dinamovih čelnika Zdravka i Zorana Mamića, te izvršnog predsjednika HNS-a Damira Vrbanovića. BBB i Torcida pozvali su, svaki svojim dopisom, navijače u Maksmir. Nema sumnje kako će to biti pravi navijački spektakl iako je jasno, kako će zbog ove vijesti, policija biti u pripravnosti!

Već nekoliko dana u navijačkim kuloarima govori se kako će, s obzirom da su braća Mamić uhićeni i nalaze se u Remetincu na jednomjesečnom pritvoru, Bad Blue Boysi u najjačem sastavu doći na stadion Maksimir. Tako su u utorak Bad Blue Boysi putem službene web stranice pozvali sve prave navijače Dinama na derbi. Dopis prenosimo u cjelosti:

Navijačka grupa BAD BLUE BOYS se na nedjeljni derbi vraća na svoju, sjevernu tribinu!


Vrijeme je da se ova dugogodišnja agonija prekine i da se kompletnoj Upravi pokažu izlazna vrata iz Dinama.

Previše smo godina izgubili u ovome svemu da bi se sada sve svelo na naslađivanje medijskim spektaklom i gledalo sa strane kako se klub urušava, jer navijači Dinama su ostali dužni sebi i svom klubu završiti započeto.

Borba za naš klub nalazi se na prekretnici i sada je vrijeme da se vidi koliko NAVIJAČA ima Dinamo.

BAD BLUE BOYS

**************************************

Torcida je također putem svoje Facebook stranice pozvala 'sve' da dođu u Maksimir, a njihovu poruku prenosimo u cjelosti.

Pošaljimo svima jasnu i glasnu poruku: NEĆETE NAS TRETIRATI KAO GRAĐANE DRUGOG REDA SAMO ZATO ŠTO SMO SE POBUNILI PROTIV PRAVIH KRIMINALACA U OVOJ DRŽAVI!

Pola godine nakon velikog prosvjeda na Rivi čini se da se jedan od naših zahtjeva konačno počinje ispunjavati. Poziv državnim institucijama da počnu raditi svoj posao napokon je urodio plodom, a rezultat je odlazak trenera Dinama Zorana Mamića, izvršnog predsjednika Dinama Zdravka Mamića i bivšeg izvršnog direktora Dinama a sada izvršnog predsjednika HNS-a Damira Vrbanovića na mjesto gdje su odavno trebali biti. Bez obzira na uhićenje glave kriminalne organizacije, nema mjesta za slavlje.

Poučeni primjerom iz prošlosti gdje je vodstvu sudačke organizacije dokazano namještanje utakmica i plaćanje za 'pošteno' suđenje, krakovi hobotnice su ostali netaknuti, a osuđeni su i dalje rado viđeni u nogometnim krugovima. Mi nećemo okretati glavu ni od čega pa ni od problema kao što je natjecanje Lokomotive u Prvoj HNL, davanje nelegalnih potpora Dinamu od strane Grada Zagreba, činjenice da je Šupraha na mjestu predsjednika Županijskog nogometnog saveza nakon udaranja predsjednika Hajduka, postojanje 'crnih' lista itd.

Zato pozivamo sve navijače Hajduka na invaziju na Maksimir ovu nedjelju ( 12.07.2015 )., na kojoj ćemo izravno testirati jeli se stvarno nešto počelo mijenjati u hrvatskom nogometu. Jesu li zatvaranjem braće Mamić nestale nelegalne 'crne' liste koje su usmjerene samo prema onima koji odavno ukazuju na kriminalne radnje u hrvatskom nogometu ili je samo riječ o kozmetičkim promjenama i predizbornim trikovima.
BARJAK POBJEDE JE U RUKAMA HRABRIH!!!
SVI NA MAKSIMIR!!!

388034,388017,387764,387741