NE MOŽE BEZ SKANDALA

Zoran Mamić zbog Vukojevića otišao s klupe prije kraja susreta!

29.05.2015 u 21:21

  • +8

GNK Dinamo - HNK Rijeka

Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midžor

Bionic
Reading

Posljednja prvenstvena utakmica na Maksimiru (Dinamo – Rijeka 4:0) nije mogla proći bez incidenta, a glavne uloge imali su trener Zoran Mamić i Ognjen Vukojević

Proslavu desetog uzastopnog naslova i sezone bez ligaškog poraza, zasjenio je eksces koji se događao u završnici utakmice. Trener Zoran Mamić je obavio dvije izmjene, a njegova treća je trebala biti vratarska – Mikulić umjesto Eduarda.

Na to se pobunio Ognjen Vukojević kojemu je to bio posljednji ogled u Dinamovom dresu te je očekivao minutažu kako bi se oprostio pred maksimirskom publikom. No tako očigledno nije mislio strateg hrvatskog prvaka.

Kamere su snimile njihovu raspravu, a to nije prošlo nezamijećeno ni kod gledatelja koji su stali na stranu hrvatskog reprezentativca skandiranjem 'Ogi, Ogi'. I Zdravko Mamić se umiješao i derao iz lože, nakon čega se Zoran desetak minuta prije kraja pokupio s klupe.

Vukojević je ušao u igru, pljeskom se zahvalio navijačima, a mlađi Mamić se nije pojavio ni kod dodjele pehara i medalja te nije dao ni izjavu za kameru Arenasporta.

No zato se o incidentu očitovao izvršni predsjednik Zdravko Mamić:

'Imam puno razumijevanja prema tome, ne kao brat ili izvršni predsjednik, nego kao čovjek. On je cijelog sebe ugradio u povijest Dinama. Dogodi se, shvatite da je i on samo čovjek. No mogu poručiti svima da će Zoran i dalje biti trener.'