'MODRI' PREGAZILI HAJDUK

Dinamo pregazio Hajduk, ali Mamić nije zadovoljan svime!

16.05.2015 u 19:45

  • +8

MAXtv 1. HNL, 34. kolo, GNK Dinamo - HNK Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Bionic
Reading

U najvećem derbiju hrvatskog nogometa Dinamo je sa 4:0 pobijedio Hajduk, a u odličnoj igri 'modrih' istaknuli su se trostruki strijelac Henriquez, Ćorić, Pjaca i Machado

Dinamo je odigrao fantastičnu utakmicu i upisao veliku 4:0 pobjedu protiv Hajduka pa je trener Modrih Zoran Mamić imao puno razloga za zadovoljstvo.

'Čestitke momčadi na zasluženoj i velikoj pobjedi. U jednom dijelu prvog poluvremena nam je falilo trke i agresije što je Hajduk umalo iskoristio jer su imali par prilika, no zato smo u drugom poluvremenu bili puno bolji, ubrzali igru, stvorili bezbroj prilika i na kraju zasluženo slavili', rekao je trener Mamić nakon utakmice pa nastavio o sjajnoj atmosferi u kojoj se igrao derbi, a prenosi službena stranica kluba

'Naravno da smo ponosni na 15 tisuća gledatelja i sjajnu atmosferu u kojoj smo danas igrali; to je velika stvar. Hvala svima koji su došli i nadam se da će prepoznati nogomet koji igra ova momčad i dolaziti u budućnosti u velikom broju. Ekipa im danas je poslala najbolju moguću pozivnicu i nadam se da se vidimo već u srijedu na finalu Kupa'.

Trener nije htio posebno isticati pojedince, ali Ante Ćorić i Angelo Henriquez odigrali su sjajnu utakmicu:

'Bili su stvarno odlični danas, ali i Pjaca je odigrao fantastičnu utakmicu kao i brojni drugi koji su svaki na svojem dijelu terena odradili svoj posao sjajno', kaže trener Modrih pa ipak zaključuje o odličnoj igri Ćorića:

'Mislim da mu je ovo najbolja utakmica, ali zadnjih četiri – pet utakmica se konstantno diže u svojoj igri. Samo neka ostane čvrsto na zemlji i uz talent koji ima i rad odnosno ljubav prema nogometu on će biti sjajan'.