NE MOŽE BEZ TOGA

Najviše nastradao Hajduk; razlog je uvijek isti!

06.05.2015 u 18:21

Bionic
Reading

Disciplinski sudac MAXtv Prve lige Krešimir Vlajčević u uobičajenom terminu srijedom rješavao je disciplinske predmete koje su svojim prijavama pokrenuli suci i delegati utakmica 31. i 32. kola.

U 31. kolu nije bilo isključenih igrača dok su u 32. kolu crvene kartone dobili Jan Doležal (Lokomotiva) i Slavko Blagojević (Split): obojica su isključeni zbog dvije opomene pa ih je disciplinski sudac kaznio identičnom kaznom, jednom utakmicom zabrane igranja i 3000 kuna.

Prema izvještajima i prijavama sudaca i delegata, u oba kola pirotehnika je korištena samo na utakmicama Hajduka. Na utakmici 31. koal Hajduk - Lokomotiva u više navrata zabilježeno je paljenje raznih pirotehničkih sredstava na tribini sjever (bez utjecaja na igru) zbog čega je Hajduk kažnjen s 5000 kuna, ali su zato navijači Hajduka na utakmici 32. kola Zadar - Hajduk palili pirotehnička sredstva u više navrata, a u 80. minuti zbog ubacivanja u teren prouzročili prekid igre u trajanju od dvije minute zbog čega je Zadar kao organizator kažnjen s 5000 kuna dok je Hajduk kažnjen s 15.000 kuna budući da je to bila već treća prvenstvena utakmica koju njegovi navijači prekidaju na gostovanju.