SREĆA U SVLAČIONICI

Evo što su igrači Hajduka zapjevali u Koprivnici!

27.04.2015 u 10:26

  • +5

MAXtv Prva liga, 30. kolo: Slaven - Hajduk

Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Žganec-Rogulja

Bionic
Reading

Pobjeda protiv Slaven Belupa donijela je veliko olakšanje igračima Hajduka. U svlačionici poslije utakmice ozarena lica, čestitke i pjesma 'Večeras je naša fešta'

Predsjednik Marin Brbić spustio se iz svečane lože u svlačioniocu među igrače da im čestita na pobjedi od koje svi očekuju da bude prekretnica u finišu sezone.

'Predugo je sve ovo trajalo. Idemo dalje. Sad ovu pobjedu treba potvrditi u srijedu protiv Lokomotive na Poljudu. Treće mjesto je nadohvat ruke', kazao je Brbić za hajduk.hr.

Prvi gol zabio je Dejan Mezga kojem je ovo bio prvi pogodak u ovoj sezoni, a Fran Tudor pak zabio je svoj drugi u trećem nastupu.  Svi su primali čestitke, a posebno 19-godišnji vratar Ivo Grbić, koji je obranio penal, ali je imao još niz sjanih intervencija.

'Pročitao sam ga i bio sam na toj lopti. Ne bih rekao da mi je to specijalnost, ali znao sam braniti penale. Ne znam je li bio faul za penal, ali sad je to nevažno. Ovo nam je stvarno trebalo, da vratimo samopouzdanje. Vjerujem da će ovo biti početak pozitivne serije. Sretan sam', kazao je Grbić.

Nikola Vlašić je dobacio: 'Rekao mi je Ivo prije utakmice, vidjet ćeš napravit ću penal i obranit ću ga.'

Sad se lakše i šaliti, a Vlašić je odigrao još jednu odličnu utakmicu.

'Odlično se osjećam. Osjećam da sve mogu. Utakmica je bila teška. Najviše zbog te psihološkog pritiska, ali dobro smo ga podnijeli i sad očekujem da nam bude lakše, da nam se otvori. Šest utakmica je još do kraja. Zajedno možemo puno,' kazao je Vlašić.

Debitirao je 19-godišnji Petar Bosančić, na stoperu u tandemu sa Marijom Maločom.

'Nisam osjećao tremu. Ovo je bio debi iz snova za mene', kazao je Bosančić.

Loša vijest je da Milevski i Maloku zbog tri žuta kartona iz Koprivnice neće konkurirati za utakmicu protiv Lokomotive.