ZANIMLJIVO NA KANTRIDI

Mamićevi poljupci i zagrljaji; bijes s tribina!

23.04.2015 u 12:01

  • +9

Hrvatski kup, polufinale: Rijeka - Dinamo

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal

Bionic
Reading

Rijeka i Dinamo su na Kantridi odigrali 0:0, a tim rezultatom je dalje prošla zagrebačka momčad. Navijači domaćeg sastava jasno su dali do znanja kako misle da su gosti imali sudački poguranac

Poljupci u loži, bijes na tribinama. Tako se ukratko može oslikati raspoloženje na pojedinim dijelovima stadiona Kantride.

Vodstvo Dinama, predvođeno s dva predsjednika Mirkom Barišićem i Zdravkom Mamićem, srdačno je dočekano u loži od glavnih ljudi riječkog prvoligaša.

Po običaju su se prvi čovjek domaćina Damir Mišković i Zdravko Mamić izljubili i izgrlili, a takav prisan odnos već odavno smeta najvjernijoj navijačkoj družini prvoligaša s Kantride – Armadi.

Inače, navijači Rijeke bili su bijesni zbog pojedinih sudačkih odluka na koje misle da su oštetile njihov klub i pogurale Dinamo u finale.

Najbolje se to moglo vidjeti u sudačkoj nadoknadi kada se skandiralo 'Croatia, Croatia' čime su gledatelji aludirali na prvenstvo iz 1999. kada je Rijeka izgubila prvenstvo u posljednjem kolu. Isto tako bilo je i uvreda na račun Mamića.