REPOVI KUP DERBIJA

Mamić: Netko se uvijek ljuti; Kek: Sad će se opet lupetati!

22.04.2015 u 21:43

  • +9

Hrvatski kup, polufinale: Rijeka - Dinamo

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal

Bionic
Reading

Nakon dramatične uzvratne utakmice polufinala Kupa u kojem je Dinamo na Kantridi izdržao protiv Rijeke, Zoran Mamić priznaje da je bilo teško, a Matjaž Kek kritizira napise medija o njegovoj momčadi…

Rijeka i Dinamo odigrali su 0:0, a taj je rezultat odveo 'modre' u finale. Kontroverzna situacija dogodila se u 82. minuti kad je Rijeka već proslavila pogodak, no on je poništen zbog zaleđa Ivančića i to opravdano.

'Mislim da smo bili bolja i kvalitetnija momčad i da je rezultat u našu korist zaslužen. Bilo je teško, moglo se dogoditi da i primimo gol, što se i dogodilo, ali sudac je mahao ofsajd,' izjavio je Zoran Mamić pa se osvrnuo na žestoke prosvjede domaćih u završnici susreta:

'Oni se imaju pravo ljutiti. Ja sam se zadnji put ljutio, sada oni. Uvijek netko.'

Dinamo će u finalu igrati protiv Splita koji je ranije u srijedu izbacio Hajduk na Parku mladeži.

'Neće biti jednostavno. Split raste u formi iz utakmice u utakmicu. Mi ćemo se dobro pripremiti i potruditi ponovo osvojiti Kup nakon dvije godine,' zaključio je strateg Dinama, a Matjaž Kek nije htio javno komentirati sudačke odluke:

'Sada će se opet lupetati po hrvatskim medijima, ali ja sam vidio jednu dobru utakmicu, jednu agresivnu Rijeku, malo smo imali problema s ritmom jer se dosta toga sudilo u igri. Nogomet ti jednom uzme, a jednom vrati. Mogu samo čestitati igračima,' kaže trener Rijeke i dodaje:

'Nije tako Rijeka loša kako ju žele prikazati. Imamo dobrih i loših utakmica, dosta je mlada ekipa i moramo samo nastaviti raditi. Probat ćemo do kraja sezone izrotirati igrače, mi smo svoj cilj napravili, šteta što nismo ušli u finale, ali život ide dalje.'