MAMIĆ IZVAN SEBE

'To nije bio Dinamo, nego seljačka radna zadruga!'

17.04.2015 u 21:14

  • +5

MAXtv Prva liga, 29. kolo: Lokomotiva - Dinamo

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal

Bionic
Reading

Trener Dinama Zoran Mamić zadovoljan je pobjedom protiv Lokomotive, ali ne i igrom u posljednjih 20 minuta koju je nazvao 'neoprostivom'

Dinamo grabi prema naslovu prvaka, no uoči uzvratne utakmice polufinala Kupa s Rijekom u srijedu trener je od svojih igrača očekivao ne samo pobjedu u prvenstvu protiv Lokomotive, već i ozbiljnost na terenu svih 90 minuta. Trijumf je dobio, ali pristupom nije zadovoljan.

'Stvorili smo pregršt šansi, trebali smo utakmicu davno riješiti. Prvih sedamdeset minuta sam bio zadovoljan. Ali zadnjih dvadeset minuta ovo nije bio Dinamo, nego seljačka radna zadruga i izrazito sam ljut i nervozan. Tih zadnjih dvadeset minuta, to je neoprostivo, tako Dinamo ne smije izgledati nikada i tako ne može izgledati ni ekipa u zadnjem rangu natjecanja,' rekao je ljutiti Zoran Mamić nakon susreta pa dodao:

'To je još jedan dokaz da moraš igrati maksimalno do kraja, biti koncentriran protiv svakog. Radiš tu utakmicu 95 minuta, a onda se možeš zabavljati i zezati u svlačionici. Ali ovo što su oni napravili u zadnjih dvadeset minuta…uf, ljut sam jako. Ne znam što ću im sve reći u svlačionici.'

Dinamo je zahvaljujući golovima Soudanija i Henriqueza osigurao pobjedu, a domaći su preko Gržana vratili nadu u završnici, no za potpuni preokret nije bilo snage.

'Mislim da smo bili bolji i opasniji u drugom poluvremenu, iako je Dinamo zabio svoje golove. Zadovoljan sam, naravno ne porazom i rezultatom, već time što smo se vratili našoj igri, djelovali smo dobro i počeli igrati nogomet. Ovo neka nam bude pouka da smo igrali dobro, ali da je to nedovoljno. Ovako kako smo završili, tako moramo igrati cijelu utakmicu protiv Zagreba koji je jedna vrlo dobra momčad,' najavio je Tomislav Ivković sljedeće kolo MAXtv Prve lige.