JOŠ SLABIJI

Veliki gubitak za Hajduk; prvi strijelac 'aut'!

04.03.2015 u 15:51

Bionic
Reading

Sandro Gotal izbivat će s terena najmanje mjesec dana zbog ozljede koljena desne noge koja mu se dogodila na zadnjem treningu uoči utakmice sa Zadrom

Hajdukov napadač imao je peh da se ozlijedi pred sam kraj vježbanja kad je u jednoj akciji kod udarca okrenuo nogu, a snimka je pokazala da se radi o parcijalnoj rupturi ligamenta koljena.

Liječnik Hajduka Dr. Ante Bandalović potvrdio je za web stranicu Hajduka da će Gotal pauzirati najmanje mjesec dana, ali i da je sreća u nesreći da se ovdje ne radi o težem tipu ozljede.

'Svi znamo da su ozljede sastavni dio nogometa, ali kad se dogode uvijek je teško. Nadam se da ću se što prije oporaviti i vratiti u momčad', kazao je Sandro koji je oslonjen na štake odgledao trening Hajduka u utorak popodne.

Ozljeda Gotala veliki je gubitak za Hajdukovu momčad jer je Sandro jedan od najstandardnijih igrača Hajduka - odigrao je ukupno 26 utakmica u ovoj sezoni, a više od njega igrali su samo Caktaš (28) i Maloča (27).

Naravno, Gotal je prvi strijelac Hajduka sa 11 golova (isti golgeterski učinak ima i Anton Maglica), s tim da je osam golova u prvenstvu, jedan u kupu, i dva u Europi. Gotal nije samo strijelac nego i dodavač sa tri asistencije.