KAOS NA POLJUDU

Šok u Hajduku; Igor Tudor više nije trener!

04.02.2015 u 20:26

Bionic
Reading

Uoči početka nastavka sezone u Hajduku su ostali bez trenera. Igor Tudor dao je neopozivu ostavku i napustio kormilo splitskog prvoligaša

Prvu utakmicu na startu proljetnog dijela sezone Hajduk igra u subotu na Kantridi (17 sati, MAXtv, Arenasport 3), no uoči Jadranskog derbija 'bili' su ostali bez trenera.

Tudor se na ostavku odlučio razočaran činjenicom što je u prijelaznom roku momčad oslabljena odlascima Bradarića, Milića, Anđelkovića i Jonjića, a nije dovedeno niti jedno pravo pojačanje. Čelnici kluba za sada nisu željeli ništa komentirati, no za četvrtak je sazvana hitna sjednica Nadzornog odbora.

Tudor je svoju odluku obznanio igračima nakon treninga u klupskom restoranu. Prema izvorima iz kluba, šokirani igrači pokušali su ga nagovoriti da se predomisli, no nije se pokolebao.

On je preuzeo Hajduka u travnju 2013. godine, a nekoliko mjeseci kasnije osvojio je hrvatski Kup pobjedom u finalu protiv Lokomotive (2-1, 3-3).

Hajduk se trenutačno nalazi na trećem mjestu MAXtv Prve lige sa 32 boda, čak 17 bodova manje od vodećeg Dinama i deset bodova manje od Rijeke na drugoj poziciji.