RIJEKA SE OSIGURALA

Kramarićeva godina; evo kako su ga nagradili čelnici kluba!

18.12.2014 u 12:16

  • +9

Andreju Kramariću uručena nagrada 'Kapetani biraju'

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Bionic
Reading

Uprava Rijeke produljila je ugovor s najvećom zvijezdom kluba Andrejem Kramarićem, ali i s još sedmero igrača Vargićem, Tomečakom, Leškovićem, Mitrovićem, Jugovićem, Kvržićem i Sharbinijem. Na taj su način čelni ljudi Rijeke pokazali kako i dalje žele imati momčad koja će moći parirati Dinamu u borbi za sva tri domaća trofeja, superkup, kup i prvenstvo. Pogotovo ako Kramarić ipak odluči ostati još neko vrijeme na Kantridi...

U utorak je Andrej Kramarić primio tportalovu nagradu 'Kapetani biraju' za najboljeg igrača u MAXtv Prvoj ligi, a samo dan kasnije Rijeka mu je poboljšala ugovor.

Rijeka je tako iskoristila mogućnost produženja već postojećeg ugovora s Kramarićem na dodatnih dvije godine jer bi u suprotnom iduće ljeto Karamarić bio slobodan igrač, što bi značilo da može otići bez odštete. Podsjetimo, interes za Kramarićem svakim je danom sve veći, od Evertona, Tottenhama, Borussije Dortmund, Fiorentine, Rome, Wolfsburga, pa sve do klubova poput moćnih Chelseija i Juventusa. Leicester City svoje zanimanje konkretizirao s deset milijuna eura, no s Kantride je stigla odbijenica.

Nema sumnje kako s novim ugovorom 'u džepu' Kramarić sada neće imati problema s odlukom te kako neće, kao što je sam rekao prilikom dodjele nagrade 'Kapetani biraju', imati neprospavanih noći.

'Ispred mene je jedna od najtežih odluka u životu. Da budem iskren nekoliko noći nisam spavao jer ne znam što da odaberem. Volio bih igrati u Primeri jer mi španjolski stil idealno dogovara', između ostalog je kazao Kramarić.

Međutim, da konačnu odluku nije donio potvrđuje i njegova izjava:

'Tko zna, možda odem tijekom zime, a možda i ostanem u Rijeci. Međutim, svima je jasno kuda vodi ova cijela priča. Svakom igraču je cilj i želja zaigrati u inozemstvu', dodao je 23-godišnji Kramarić.

Tako je Zagrepčanin, koji je kao klinac sanjao da ovako nešto doživi u dresu Dinama, postao najtraženiji hrvatski igrač. Transfer u inozemstvo je sve bliže, ali čelnici Rijeke su se ipak odlučili osigurati.